چهارشنبه 25 شهريور 1405
کانال سراج24 در ایتاکانال سراج24 در بله
۱۳۹۱/۱۲/۱۸ - ۱۸:۳۶
هفته بیست‌ونهم لیگ برتر

صدرنشینی موقت سپاهان

تیم فوتبال سپاهان با پیروزی برابر صبا برای چند ساعت بر صدر جدول ایستاد.

صدرنشینی موقت سپاهان

 

به گزارش سراج24 و به نقل از ایسنا، در ادامه هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال، سپاهان اصفهان با برتری برابر صبای قم همچنان در کورس قهرمانی باقی ماند. در این دیدار زرد پوشان اصفهان با دو گل امین جهان عالیان در دقیقه 26 و جواهیر سوکای در دقیقه 73 توانستند مهمان خود صبای قم را مغلوب سازند. با این نتیجه سپاهان بصورت موقت با 56 امتیاز در رده نخست ایستاد و صبا با همان 38 امتیاز به رده دهم سقوط کرد.
 
در دیگر دیدار روز جمعه سایپای کرج و ملوان به نتیجه‌ای بهتر از تساوی دو بر دو دست پیدا نکردند. گلهای این دیدار را سعید دقیقی در دقیقه 15 و مجید ایوبی در دقیقه 69 این دیدار برای سایپا و سید جلال رافخایی در دقیقه 47 و علی رمضانی در دقیقه 81 برای ملوان به ثمر رساندند. با این تساوی سایپا با 36 امتیاز در همان رده دوازدهم باقی ماند و ملوان با 38 امتیاز در جایگاه نهم قرار گرفت.
 
در کرمان هم مس میزبان پیکان بود که تلاش دو تیم به نتیجه‌ای نرسید و دو تیم امتیازات را تقسیم کردند. این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید. این تساوی هیچ کمکی به وضعیت پیکان نکرد و شاگردان فیروز کریمی با 24 امتیاز در همان رتبه شانزدهم باقی ماندند و مسی ها هم با 42 امتیاز با وجود هم امتیازی با پرسپولیس بعلت تفاضل کمتر نسبت به این تیم در رتبه هفتم باقی ماندند.
 
نخستین دیدار هفته‌ی بیست و نهم لیگ برتر فوتبال را دو تیم نفت آبادان و داماش در رشت برگزار کردند که تلاش دو تیم بعد از نود دقیقه با برتری سه بر یک داماش به پایان رسید. داماش با این پیروزی تا حدودی از منطقه سقوط فاصله گرفت.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••